Viestintäosakeyhtiö Bonden ja Rauman Lukon yhteistyö jatkuu ja syvenee

Viestintäosakeyhtiö Bonde ja Rauman Lukko jatkavat viestintäyhteistyötä. Bonden tekijätiimiin Lukon Liiga-joukkueen osalta kuuluvat Juho Suoramaa ja Aleksi Lento, jotka vastasivat Lukon Liiga-joukkueen sosiaalisesta mediasta myös menneellä kaudella.

bonden-ja-lukon-yhteistyo.jpg

- Viime kauden pääteemat viestinnässä olivat visuaalisuus, yhteisöllisyys ja huumori. Lukon kannattajien suhtautuminen seuraan on poikkeuksellisen intohimoista, mikä on viestinnän osalta valtava voimavara, Suoramaa kertoo.

- Halusimme tuoda mukaan lisäksi huumoria ja kekseliäisyyttä – ei tämä kuitenkaan saa olla liian vakavaa, mutta kuitenkin ammattimaisesti hoidettuna. Jatkamme näiden samojen teemojen parissa, mutta haluamme tuottaa lisää sisältöä urheiluseuran arjesta ja tekijöistä sekä ympäröivästä yhteisöstä.

Osana yhteistyötä on myös Rauman Lukko Oy:n eri liiketoimintojen viestinnän ja markkinoinnin kehittäminen. Bonden osakas Antti Lehto kuvailee tehtäväkenttää laajaksi.

- Lukon erilaiset liiketoiminnat ovat suomalaisessa urheiluseurakentässä poikkeuksellisen onnistuneita, ja niiden kehittäminen edelleen luo jatkuvasti paremmat edellytykset myös laadukkaan urheiluseuratoiminnan kehittämiselle, Lehto sanoo.

Lue lisää Lehdon ja Suoramaan sekä Rauman Lukon tapahtuma- ja markkinointijohtaja Mikael Eklöfin mietteitä yhteistyön jatkumisesta Rauman Lukon nettisivuilta

Heli Lehtonen